23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği makamına sembolik olarak oturan Tepebaşı ilkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Kayra Ömer Bütün’ün ilk talimatı okuluna jeneratör istemek oldu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, makamına, Tepebaşı İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Kayra Ömer Bütün’e verdi.

Zonguldak Valiliği makamına oturan Kayra Ömer Bütün beraberinde Tepebaşı İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Şeyda Toklu, Tepebaşı İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Zeynep Güler ile birlikte okuluna isteklerde bulundular.

Makama oturan Kayra Ömer Bütün, telefon ile sekreteri arayarak Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Zonguldak Valilik makamına oturan Tepebaşı İlkokulu öğrencisi Kayra Ömer Bütün’e okul arkadaşlarının yanı sıra Okul Müdürü Deniz Yılmaz ile öğretmen Hamide Yavuzaslan eşlik etti.

Tepebaşı ilkokulu müdür, öğretmen ve öğrencileri ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a çiçek takdim ederken, Vali Tutulmaz da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi