Gazeteci Cem Küçük'ün ortak olduğu Hocin Ayakkabı, İstanbul Tekstilkent'te ilk mağazasını açtı. Şirketin ortaklarından Nejdet Tıskaoğlu, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde mağaza açma hedefleri olduğunu açıkladı. Ayrıca, şirkete başlangıçta 5 ortakla başlandığını ve daha sonra 5 ortak daha eklenerek toplamda 10 ortağa ulaşıldığını belirtti.

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün ayakkabı sektörüne girdiği haberi, Halktv.com.tr tarafından gündeme getirilmişti. Şirket, 27 Şubat tarihinde kurulmuş ve ortakları arasında Cem Küçük, iş kadını Alime Kırışık, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, iş insanı Osman Uğurlu ve Murat Sur bulunuyordu.

Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş! Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş!

Halk TV’nin haberine göre, Şirketin faaliyete geçmesi sonrasında Deham Bilgiç, Gediz Yeşilçimen, Ömer Şentürk, Eren Tülübaş ve Profsin İletişim Teknoloji şirketleri de Fil Ayakkabı'nın ortakları oldu.

İlk mağaza açılışı, Tekstilkent'te gerçekleşti ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile birçok iş insanı katıldı. Şirketin ortağı Nejdet Tıskaoğlu, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, markanın Türkiye genelinde yaygınlaşma ve ihracat yaparak geniş bir müşteri portföyü oluşturma hedefine sahip olduğunu belirtti. (İHA)

Editör: Murat Barutçu