fevkanı-tehdıt-1

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsünü yıkmak için gelen firma mühendisleri ve çalışan işçiler tedirgin. Yıkım çalışmaları yapmak için çaba gösteren mühendisler ve işçiler vatandaşlar tarafından tehdit ediliyor.

Karısını iş arkadaşıyla uygunsuz vaziyette yakaladı Karısını iş arkadaşıyla uygunsuz vaziyette yakaladı

FİRMA ÇALIŞANLARI TEHDİT EDİLİYOR

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsünün yıkımı için çalışmalara başlayan firma mühendisleri çevre kapama çalışmaları sırasında vatandaşlar tarafından tehdit ediliyor. Başka ilden çalışmak için gelen ekipler vatandaşların bu tutumu karşısında zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Zonguldak’ın belası iş başında… “Bunların hepsi benim kocam!” Zonguldak’ın belası iş başında… “Bunların hepsi benim kocam!”

FİRMA KAPATIYOR, VATANDAŞLAR AÇIYOR

Fevkani Köprüsü yıkımı sırasında kapatma çalışması yapan ekipler vatandaşların tepkisi ile karşılaşıyor. Saç kaplama yapılan köprü çevresi vatandaşlar tarafından tekmelerle yıkılırken mühendis ve çalışanlar tehdit ediliyor.

Zonguldak’ta korkutan kaza! Zonguldak’ta korkutan kaza!

MKE BELEDİYEDEN HURDALARI RESMİ OLARAK İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Grup Sözcüsü Deniz Yavuzyılmaz’ın, yapmış olduğu girişimlerin ve uyarıların ardından, Makine ve Kimya Endüstrisinin (MKE) Fevkani Köprüsünün yıkımıyla elde edilecek çelik hurda ve malzemeleri, bugün itibariyle Zonguldak Belediyesinden resmi olarak talep ettiği ortaya çıktı.

DENİZYAVUZYILMAZ BELEDİYEYİ UYARDI

CHP Zonguldak Milletvekili Yavuzyılmaz, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu çağrıyla, köprünün yıkım ihalesi sürecinin yetkisiz ve yasalara aykırı şekilde yürütüldüğüne işaret ederek, yıkım halinde elde edilecek son derece değerli çelik hurda ve diğer malzemelerin milli menfaatlerimiz ve yasalara uygun olarak MKE’ye verilmesi gerektiğinin altını çizmişti.

Şu andan itibaren resmi süreç başlatılmıştır. MKE’ köprüsünün hurdasını talep ettiği için hurdanın tamamının MKE’ye verilmesi ve hurda karşılığı özel bir şirkete ihale edilen yıkım çalışmalarının iptal edilerek, durdurulması gerekmektedir. MKE, köprüsünün hurdasının verilmemesi durumunda, hurda bedelinin tamamını Zonguldak Belediyesinden yasal olarak tahsil edeceği için de yıkım çalışmalarının her koşulda durdurulması ve ihalenin iptal edilmesi gerekmektedir.  Bu nedenlerle, sürecin usulsüz olarak devam ettirilmesi suç oluşturacaktır. Milli menfaatlerimize zarar verilmekle kalmayıp devasa bir kamu zararına yol açılacaktır. Sorumluları böylelikle bir kez daha uyarıyor, konuyu değerli Zonguldak halkına saygı ile duyuruyorum.” (Haber: Sertaç Özdemir)

Zonguldak’ta akıl almaz olay! Çocukları cinselliğe alet ettiler! Zonguldak’ta akıl almaz olay! Çocukları cinselliğe alet ettiler!

Zonguldak'a hava katacak proje start aldı; 29 Ekim'de bitirilmesi bekleniyor Zonguldak'a hava katacak proje start aldı; 29 Ekim'de bitirilmesi bekleniyor

Editör: Muhammet