Zonguldak’ın yanı sıra ülke genelinde Vezir Muhammed Nourtani'nin ölümü ve cesedinin yakılarak yol kenarına atılması infial yarattı. Olayın arından adliyeye çıkarılan 6 kişiden 3’ü tutuklanarak ceza evine gönderildi. Diğer 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Vatandaşların duyduklarında inanamadıkları olayla ilgili tüm sosyal medya platformlarında çeşitli paylaşımlar yapılarak, konuya tepki gösterildi. Son olarak, Türkiye’de önemli bir kitleye sahip olan “Kaç saat oldu?” isimli 1.1 milyon takipçili sayfa, olaya paylaşımında yer verdi.

“ANLAŞILALI BİRKAÇ SAAT OLDU”

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Zonguldak'ta, yol kenarındaki ormanlık alanda yanmış halde bulunan Afgan uyruklu Vezir Muhammed Nourtani'nin, çalıştığı kaçak madenin sahipleri MHP Gelik Belde Başkanı Hakan Körnöş ve Enver Gideroğlu ile madende çalışan Ahmet Aydın tarafından yakıldığı anlaşılalı birkaç saat oldu.”

“HUKUK VE CEZA YOKSA AHLAK VE VİCDAN YOKTUR”

Öte yandan, paylaşıma gelen yorumlarda ise, “Hukuk ve cezanın olmadığı ülkede insan mağdurdan, vergi mükellefinden, maktülden, depremzededen, selzededen, enkazdan ibarettir. Önce hukuk ve ceza yerine önce futbol, dizi, düşük faizli kredi ve atanma talep eden herkes, bunları tadacaktır. Hukuk ve ceza yoksa ahlak ve vicdan yoktur.” Şeklinde ifadelere yer verildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kız öğrenci yurdun camından atladı Kız öğrenci yurdun camından atladı

Üniversite öğrencilerinden İsrail'e tepki Üniversite öğrencilerinden İsrail'e tepki

CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul: Kömür yerine taş, çamur çıkıyor! CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul: Kömür yerine taş, çamur çıkıyor!

Genç adam otelde kendini astı! Genç adam otelde kendini astı!

Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama! Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama!

Sen misin yaya geçidine park eden!.. Sen misin yaya geçidine park eden!..

Köprüyü çaldılar (!) Köprüyü çaldılar (!)

Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede

Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı! Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı!

Editör: Murat Barutçu