Zonguldak’ta bugün öğleden sonra belediye tesislerinde büyük paniğe neden olan silahlı bir olay meydana geldi. Kent merkezinde bulunan Zonguldak Belediyesi Hal Kompleksi içerisinde görev yapan güvenlik personeli ile zabıta memuru arasında çıkan tartışma kanlı bitti.
Mesai Arkadaşları Arasında Sözlü Tartışma Kanlı Bitti
Tesis içerisinde korku dolu anların yaşanmasına neden olan olayın ayrıntıları şu şekilde gelişti. Hal kompleksi içerisinde görevli güvenlik personeli O. B. ile zabıta memuru K. Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüşmesi üzerine güvenlik görevlisi O. B., yanında bulunan tabancayı çekerek zabıta memuru K. Ö.'ye ateş etti. Kurşunun hedefi olan zabıta memuru K. Ö. ayağından yaralandı., hal esnafı ve çevredeki vatandaşlar durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.
İlk Müdahale Yapıldı, Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı
Olay yerinde yaşanan arbede ve paniğin ardından sağlık ve emniyet güçleri bölgeye sevk edildi. İhbar üzerine hal kompleksine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, vurulan zabıta memuru K. Ö.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı memurun acil serviste tomografisinin çekildiği ve tedavisinin titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.





