Alan açıklamasında, “Zorlu bir pandemi sürecini nasıl geçirdik? Neler yaptık” diyerek şunları söyledi:

“Koronavirüs pandemisinin şehrimizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına tüm tedbirleri en üst seviyede tuttuk. Görevde olduğumuz 3,5 yıllık sürenin yaklaşık 2 yılını zorlu bir pandemi mücadelesi ile geçirdik.

Bu mücadeleyi sürdürmek amacıyla temin ettiğimiz 5 bin ton dezenfeksiyon maddesi ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, kapalı-açık alanlarımızı ve parklardaki banklarımızdan çöp konteynerlerimize kadar vatandaşlarımızın temas ettiği her noktası dezenfekte ettik. Şehrimiz genelinde vatandaşlarımıza toplam 2 milyon adet tek kullanımlık maske dağıtımı gerçekleştirdik.

Vefa destek ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için yanlarında olduk. Pandemi boyunca sokaktaki can dostlarımızın beslenme noktaları ve mamalarını normalin iki katına çıkararak onları asla yalnız bırakmadık.

Halkımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerle, balonlardan da olsa, sevincimizi, coşkumuzu paylaştık.Böylesine zor bir dönemden aramızdaki bağı dostu ve kardeşliği güçlendirerek çıktık. Zonguldak Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi