Başkan Adayı Erdem’i Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı.

Devir teslim töreninde konuşan 31 Mart tarihinde ülkemizde olduğu gibi Zonguldak'ımızı da vatandaşımız sandığa gitti. İradesini ortaya koydu. Bu irade sonucu da Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı sayın Tahsin Erdem başkanımız seçimi kazanarak yeni belediye başkanımız oldu Beş yıllık sürede bizler de görevi Muharrem başkanımla, kıymetli büyüğümüz hocamızdan devralmıştık. Bugün de bir devir teslim töreni gerçekleştiriyoruz. Tahsin Başkan'ımıza, Tahsin abimize, belediyemizin mührünü, belediye başkanlığı makamını teslim ediyoruz Kendisine bu yolda üstün başarılar diliyoruz. Çok teşekkür ederim. Işi zor, yükü ağır, Zonguldak'ımızın çok hizmete ihtiyacı var. Ama ekibiyle beraber açıkladığı projeleri yapacağına ve Zonguldak'ımıza, insanımıza hak ettiği hizmetleri vereceğine bütün kalbimizle inanıyoruz. Ben belediyemizin mührünü Tahsin başkanıma teslim etmek istiyorum. Zonguldak bizim memleketimiz. Şehidimiz Ben burada doğdum, burada ödeyeceğim. Tahsin başkanımın, ekibimizin, belediye başkanı olarak yapılacak hizmetlerin bizler de bekliyoruz. Ve tahsil başkanıma bu konuda çok güveniyoruz" dedi.

Ardından konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Selim Alan başkanımıza da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Bugüne kadarki edinmiş olduğu deneyim ve kendisinden mutlaka istifade  edeceğiz. Ondan yana hiç kimsenin kuşkusu olmasın bütün niyet amaç Zonguldak'a hizmet etmektir. Bugün biziz yarın bir başkası olacaktır. Bir hizmet yarışıdır. Onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı. Sağ olsun, var olsun.

Whats App Image 2024 04 04 At 1.56.51 P M

Whats App Image 2024 04 04 At 1.56.52 P M

Whats App Image 2024 04 04 At 1.56.50 P M

Facianın 14’üncü yılında acılar tazelendi Facianın 14’üncü yılında acılar tazelendi

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR