Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Ak Parti Genel Başkan yardımcıları Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ( Seçim işlerinden sorumlu) ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ( Yerel yönetimlerden sorumlu) Ak Parti genel merkezinde Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ( SGC) Sezai Matur ile birlikte ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Yavuz ile makamda yapılan görüşmede ülke geneli seçim ile ilgili konu başlıkları görüşüldü. Milletvekilliği aday adayları başvuruları ile ilgili son durum konuşuldu.

Ülke geneli istifa eden veya edecek il başkanlarının genel durumu hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Yapılan ziyarette Zonguldak ve Sakarya olarak bazı konu başlıklarında değerlendirmede bulunularak, seçim süreci ile ilgili genel çerçevede bilgi alışverişi yapıldı.

Sohbet kapsamında geçen sıcak ve samimi görüşme fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Haseki ile makamda yapılan görüşmede samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Haseki ile yapılan görüşme öncesi Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Ali İnci ile görüş alışverişinde bulunuldu. Konu başlıkları olarak genel seçim süreci, yerel yönetimlerin çalışması ile ilgili bilgilendirmeler önemle görüşüldü, gönül belediyeciliği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret ve görüşmeler toplu fotoğrafla ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi