Niğde'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi Niğde'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı

Manisa Haber - Akhisar ilçesinde İzmir-İstanbul devlet karayolu üzerinde bir yolcu otobüsü, Manisa'nın Gökçeahmet Mahallesi rampasından aşağı inerken meydana gelen kazada arkadan seyreden bir kamyona çarptı. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 14 kişi yaralandı.

Sulama kanalına arkadaşını ittiği iddiasıyla tutuklandı Sulama kanalına arkadaşını ittiği iddiasıyla tutuklandı

Kaza, sabah saat 07.00 sıralarında gerçekleşti. İstanbul istikametinden İzmir'e doğru seyahat eden Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, direksiyon kontrolünü kaybederek aynı yönde seyreden kamyona arkadan çarptı, bu durum ise trafik kazasına neden oldu.

 

Meteoroloji’den sarı ve turuncu kod uyarısı! Meteoroloji’den sarı ve turuncu kod uyarısı!

Olay yerine çok sayıda ambulans, emniyet ve jandarma ekibi sevk edildi. 112 acil servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor! Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor!

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve bölge trafik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra, çift yönlü trafik akışına izin verildi. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. İHA

Memur sen TBMM’de ziyaretlerde bulunuyor Memur sen TBMM’de ziyaretlerde bulunuyor

AW914509_03

AW914509_01

AW914509_02

Editör: Virda Şahin