Meteoroloji’den sarı ve turuncu kod uyarısı! Meteoroloji’den sarı ve turuncu kod uyarısı!

Adana Haber - Adana'da, 9 Haziran günü saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 15 yaşındaki Haydar Eyüp'ün ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Polis, Eyüp'ün cansız bedeninin sulama kanalında bulunmasının ardından başlattığı araştırmada, olaya şahit olan görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor! Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor!

77 ilde “Marcek-19” Operasyonu: 1877 silah ele geçirildi 77 ilde “Marcek-19” Operasyonu: 1877 silah ele geçirildi

Şüpheli olarak gözaltına alınan 18 yaşındaki Ö.Y.'nin, Haydar Eyüp'ün arkadaşı olduğu belirlendi. Görgü tanıkları, ifadelerinde Eyüp'ün Ö.Y. tarafından suya itildiğini iddia etti. Bu iddialar üzerine polis, Ö.Y.'yi sorguladı.

 

Memur sen TBMM’de ziyaretlerde bulunuyor Memur sen TBMM’de ziyaretlerde bulunuyor

Emniyette yapılan sorgulamada, Ö.Y. olayı inkar ederek, "Çocuk kendisi suya atladı. Ben de onu kurtarmaya çalıştım ancak başarısız oldum ve korkup kaçtım" şeklinde ifade verdi. Ancak polis, deliller ve tanık beyanlarına dayanarak tutuklama kararı çıkardı.

Tercih danışmanlığı yapacak rehber öğretmenlere toplantı düzenlendi Tercih danışmanlığı yapacak rehber öğretmenlere toplantı düzenlendi

Ö.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma ise gençlerin ilişkisi ve olayın detaylarının aydınlatılması için devam ediyor. İHA

Serbest piyasada döviz fiyatları ne kadar? Serbest piyasada döviz fiyatları ne kadar?

AW914466_01

Editör: Virda Şahin