Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şubesi 2 bin 450 üye ile yetkili sendika olduğu açıklandı.

Hastalardan Sağlık Bakanına tepki Hastalardan Sağlık Bakanına tepki

Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara yaptığı açıklamada, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tercihi yine Sağlık-Sen oldu. İnsana hizmeti en büyük değer sayan sendikal anlayışımıza güven duyarak Sağlık-Sen ailesine katılan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Yaşatma idealiyle ter döken yaklaşık 500 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanını layıkıyla temsil edebilmek, sarsılmaz bir inanç ve kararlılık gerektirir. Allah’a hamd olsun, yöneticisinden, temsilcisine, Sağlık-Sen’in inanmış kadroları gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının emeğine, emanetine sahip çıkma noktasında yeni bir tarih yazdı.

Bugüne kadar gücünü Hak’tan alan her hareketin aydınlığın ve medeniyetin taşıyıcısı olduğuna şahit olan tarih, bugün de Sağlık-Sen kadrolarının aşkına, inanmışlığına şahit olmaktadır. Elbette kainat var oldukça devam edecek olan Hak mücadelesi, emaneti teslim edinceye kadar fasılasız şekilde sürecektir. Bunu çok iyi idrak etmiş olan Sağlık-Sen kadroları için her mutlu son yeni bir başlangıç, yeni bir heyecandır” (Haber: Şaban YILMAZ)

Zafer Partisi, Nevşehir milletvekili adayı hayatını kaybetti Zafer Partisi, Nevşehir milletvekili adayı hayatını kaybetti
Devrekli İş İnsanı Halil Ocakçı hayatını kaybetti! Devrekli İş İnsanı Halil Ocakçı hayatını kaybetti!
İstanbullu hakemle 2020’de de kazanamadık, 2022’de de! İstanbullu hakemle 2020’de de kazanamadık, 2022’de de!
Bu görüntüler insanın aklına Yalova Kaymakamını getiriyor Bu görüntüler insanın aklına Yalova Kaymakamını getiriyor

Editör: Murat Barutçu