Elcab Kablo A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve  Zonguldak sanayici ve iş insanları derneği (ZONSİAD) Genel Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı  Nejdet Tıskaoğlu  ile gazeteci yazar Cem Küçük ortaklığı ile kurulan ayakkabı Markası HOCIN’in Tekstilkent’te bulunan mağaza açılışını gerçekleştirdi.   
Açılış törenine İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Sanayi ve Teknoloji Zonguldak İl Müdürü Yaşar Karaman, AK Parti  Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Aydın, TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın Radyocu Umut Öztürk olmak üzere çok değerli bürokratlar siyasi parti temsilcileri sanayiciler ve iş adamlarının katılım ile gerçekleşti. 
Tıskaoğlu açılışta yaptığı konuşmada, “Ayakkabı üretimi ile başlayıp her geçen gün üretim ağını genişleten HOCİN markamızın bugün dostlarımızın duaları eşliğinde Tekstilkent’te bulunan mağazasının açılışını gerçekleştirdik.
Sevgili iş ortaklarımızın yoğun emekleri sayesinde hep birlikte mükemmel bir takım olduk ve takım ruhunu HOCİN markamıza yansıttık. Güçlü bir birliktelik demek beraberinde güçlü bir üretim ve yeni istihdam alanları demektir. Markamız Türkiye de 81 ilde mağazalaşmak  ve yurtdışına ihracat yaparak geniş kitlelere ulaşmak iyi bir müşteri portföyü oluşturmayı hedeflemektedir. Eminiz ki HOCİN çok kısa bir süre içerisinde çok büyük atılımlar gerçekleştirerek Zonguldak’ın ve Türkiye’nin gururu bir marka haline gelecektir” dedi.
Değerli dostları  ve mesai arkadaşlarına ayrıca teşekkürlerini sunan Tıskaoğlu, “Programlarının yoğunluğundan ötürü aramızda olamayan ama güzel duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaşan tüm dostlarımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum. Memleketimiz için laf değil hizmet üretiyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Yerli ve Milli Markamız HOCİN’in hayırla vesile olmasını diler, bereketli bol kazançlar Bereketin ve huzurun hiç eksik olmaması temennisinde  bulunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

tıskaoğlu-2

Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği! Teoman Papila'da coşkulu 23 Nisan etkinliği!

tıskaoğlı-3

tıskaoğlu

Editör: Muhammet