4 gün önce tacizden tutuklanmıştı! Evren Atış tahliye edildi 4 gün önce tacizden tutuklanmıştı! Evren Atış tahliye edildi

Yeni imar revizyonunda 7 kattan 5 kata düşürülen 467 evler semtinin imar durumu Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Dursbun Kılav’ın başlattığı girişimler sonrası yeniden 7 kat olarak tescil edildi.

Bu konu mahalleli arasında da sevinç yarattı.

İmar revizyonu kıonusunda bir açıklama yapan Muhtar Dursan Kılav da “Yeni imar revizyonunda bloklarımızın 7 kattan 5 kata düşürülmesine yaptığımız itirazlar neticelendi. Binalarımızın yeniden 7 kat olarak ( yani eskisi gibi ) kalması belediye meclisinden oy birliğiyle geçti. Bu karar yalnızca 467 evler için geçerlidir. Kararın askıya çıkıp onaylanması sürecini takip ediyorum Nihai kararı ayrıca sizlere bildireceğim. Hayırlı olsun hayırlı akşamlar diliyorum” diyerek olaya açıklık getirdi. (Haber: Sermet Aksu)

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Zonguldak’ta 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Zonguldak’ta 2 suç örgütü çökertildi

Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı

Her şey yarı fiyatına düştü, İndirimi gören oraya koştu Her şey yarı fiyatına düştü, İndirimi gören oraya koştu

Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti! Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti!

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Editör: Murat Barutçu