Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 23 Nisan öncesinde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Kuva-yi Milliye Ortaokulu öğrencisi Nurullah Arslan, minik Emniyet Müdürü olarak görevine başladı. Nurullah Arslan, görevine başlar başlamaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün merkezine telsiz anonsu yaparak kasksız ve hız yapan motorsiklet kullanıcıları konusunda duyarlı olunması konusunda uyarılarda bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla yapılan bu etkinlikle, kamu yöneticilerinin temsili olarak koltuklarını çocuklara bırakma geleneği sürdürüldü. Devrek İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yücetürk, koltuğunu Kuva-yi Milliye Ortaokulu öğrencisi Nurullah Arslan'a devrederek çocuklara büyüklerin dünyasını anlama fırsatı verdi.

Madende iş kazası;1 yaralı Madende iş kazası;1 yaralı

Bu anlamlı etkinlikte, Kuva-yi Milliye Ortaokulu Müdürü Önder Karakoca ve Ertuğrul Özmekik, Devrek İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yücetürk'ü makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Yücetürk, ziyaret ve etkinlik hakkında duygularını paylaşarak, öğrencinin ziyaretinden ve koltuğunu devralmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bu etkinlikle çocuklara polislik mesleği ve emniyet teşkilatı hakkında olumlu izler bırakmanın önemine vurgu yaparak 23 Nisan'ı kutladı.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA