2. Lig Kırmızı grupta yine bir hafta arası heyecanı yaşanacak. 33’üncü haftaya girilen ligde, 19 Nisan Çarşamba günü yine birbirinden önemli maçlar oynanacak.

Hafta arası maçlarına Kastamonu, Balıkesir, Kocaeli, Kırşehir, İzmir Buca, Antalya Serik, Ankara Etimesgut ve Uşak ev sahipliği yapacak.

Söz konusu illerdeki maçlarda, Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor, Kırşehir FK-Vanspor, Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor, Balıkesirspor-Pazarspor, Uşakspor-Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor, Kocaelispor-İskenderunspor ve Bucaspor 1928-1461 Trabzon karşı karşıya gelecek.

Sarıyer ile Ankara Demirspor, ligden çekilen Adıyaman FK ve Diyarbekirspor’la karşılaşacakları için oynamadan 3-0 hükmen galip sayılacak.

ZONGULDAK ANTALYA’YA GİDİYOR

Ligde 5 haftadır galip gelemeyen, en son sahasında Kırşehir FK’ya 2-0 mağlup olarak haftalar sonra puantajda bir basamak gerileyen Zonguldak Kömürspor, 17’nci deplasmanda maçında Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’la karşılaşacak. 32’nci haftayı 3-0 hükmen galip kapatarak sıralamada Zonguldak Kömürspor’un 1 puan önüne geçen Serik, evindeki maçla birlikte 17’nci iç saha maçını oynayacak. Serik ekibi, sahasında oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi aldı.

YENERSEK RAKİBİ GEÇECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor ilk yarıda evinde 2-1 yendiği Serik Belediyespor’la oynayacağı rövanş maçından da 3 puan hedefliyor. Elmas, bugün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda yaptığı antrenmanla deplasman maçının hazırlığını tamamladı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, bu gece karayoluyla Antalya Serik’in yolunu tutacak.

Teknik direktör Şenol Demir’in görevinden istifa etmesi üzerine atletik performans antrenörü Barış Şeref’le yoluna devam eden Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor’u yendiği takdirde puanını 47’ye çıkarıp yeniden 8’inciliğe yükselecek.

Mağlubiyet halinde ise Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin puantajda bir basamak gerileme ihtimali var. Bu ihtimal doğrultusunda Kırşehir FK sahasında Vanspor’u yenerse, puanını 45’e çıkarıp Zonguldak Kömürspor’u 1 puan farkla geride bırakacak. Bu durumda Elmas, 10’uncu sıraya gerileyecek.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Kırmızı grupta Çarşamba programı şöyle:

Saat 15.00 Serik İsmail Oğan Stadı: Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor

Saat 15.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir FK-Vanspor

Saat 15.00 Gazi Stadı: Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor

Saat 15.00 Balıkesir Atatürk Stadı: Balıkesirspor-Pazarspor

Saat 15.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Fethiyespor

Saat 15.00 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor

Saat 15.00 Kocaeli Stadı: Kocaelispor-İskenderunspor

Saat 15.00 Yeni Buca Stadı: Bucaspor 1928-1461 Trabzon

Sarıyer-Adıyaman FK: 3-0 Hükmen

Ankara Demirspor-Diyarbekirspor: 3-0 Hükmen

HABER / Hüseyin EKİNCİ

şb1

şeref

tff

Editör: Hüseyin EKİNCİ