Kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu! 1’i ağır 5 yaralı Kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu! 1’i ağır 5 yaralı

Yeşilay’ın YEDAM Atölye sergileri başladı. Ankara, Edirne, Diyarbakır, Samsun, Antalya, Burdur, Çorum, Isparta, Ağrı, Batman, Afyonkarahisar, Yozgat ve Konya illerinde organize edilen YEDAM Atölye Sergi çalışmalarında alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlısı olup tedavisi devam eden danışanların yaptıkları tuval, seramik ve ahşap boyama gibi çalışmalar ziyaretçilerle buluştu. YEDAM Atölye sergileri Adana, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Tokat illerinde de devam edecek.

Tamamı bağımlılık alanında çalışan uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekibiyle bağımlı bireylere ve bağımlı bireylerin yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmeti veren YEDAM’larda, psikososyal destek hizmetlerinin yanı sıra atölye çalışmaları da yürütülüyor.

YEDAM Atölyelerinde, danışanların ilgi ve yeteneklerine göre resim, el sanatları, mutfak, spor, grafik tasarım ve bitki yetiştiriciliği gibi alanlarda eğitimler veriliyor. Bu eğitimler sayesinde, danışanların boş zamanlarını değerlendirmeyi, ruhsal sorunlarını azaltmayı, mesleki beceriler kazanmayı öğrenmesi ve tekrar bağımlılığa dönme riskinin azaltılması hedefleniyor.

YEDAM Atölye Sergileri 7 Ocak’ta Samsun ve Diyarbakır’da, 11 Ocak’ta Ağrı’da, 13 Ocak’ta Çorum ve Konya’da, 12-13 Ocak’ta Afyon’da, 15 Ocak’ta Burdur’da, 15-16 Ocak’ta Antalya’da, 16 Ocak’ta Yozgat’ta,17 Ocak’ta Isparta’da, 20 Ocak’ta Mersin’de, 25 Ocak’ta Edirne’de ve 25-26-27 Ocak’ta Ankara’da yapıldı. Sergiler danışanların motivasyonunu artırırken, destek almak isteyen kişiler tarafından da yoğun ilgi gördü. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2024-01-29-at-11.52.46

WhatsApp-Image-2024-01-29-at-11.52.45

WhatsApp-Image-2024-01-29-at-11.52.46-(1)

Editör: Murat Barutçu