4 yıl geçti aradan 4 yıl geçti aradan

Zonguldak Haber – İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen beraberinde ekibiyle birlikte Çaycuma’ya çıkarma yaptı.

İyi Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplandığımız için çok teşekkür ederim hoşgeldiniz.  Sağ olun var olun. Milletvekili aday adayı eski valimiz Yavuz Erkmen partimizi ziyaret etmiştir. Kendileri zaten her zaman ziyaret eder bizleri 4 yıl il başkanlığımızı yaptı valilik döneminde de birçok kez beraber çalıştık. Bizlere elinden gelen yardımları esirgememiştir Allah razı olsun diyorum” dedi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen de, “Milletvekili Aday Adaylığımızı açıklamamız sonrası İlçe teşkilatlarımızı ziyaret programımız çerçevesinde Çaycuma ilçe teşkilatımız ziyaret ederek, eski ve yeni İlçe Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile partimiz üyelerinin katıldığı toplantıya Milletvekili aday Adaylarımız dan Renda Okay ve Ayşegül Kalender arkadaşlarımızda katılmış, toplantıda birlik ve beraberlik içinde seçimlerde başarıya ulaşacağımızın sözü verilmiştir.  Muhterem hanım efendiler çok değerli dostlar. Biz bugün buraya arkadaşlarımızla birlikte geldik sizleri ziyaret etmek için. Geçtiğimiz hafta resmi olarak aday adaylığımızı ilan ettik. İnşallah Pazar günü de listeler açıklanacak sonuçlar belli olacak. Ama ben peşinen şunu söylemek isterim 11 arkadaşımız var 11 arkadaşımız da bizim için kıymetlidir biz hepimiz bir gaye için yola çıktık inşallah da bu emelimize nail olacağız. İlk Kuruluştaki yönetimimizden bugüne kadar emek veren tüm başkanlarımızdan bugüne yer alan tüm arkadaşlarımıza, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan çok değerli dostlarımız oldu buradan onları da rahmetle anıyorum. Başarı birlikte gelir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Virda Şahin