Şoförden ilginç uygulama:  Otobüste bunlar yasak! Şoförden ilginç uygulama: Otobüste bunlar yasak!

Kahramanmaraş Haber - Kahramanmaraş'ta yaşlı bir vatandaş, dağ çayı toplamak için çıktığı kayalık bölgede meydana gelen depremle birlikte ayaklarının kayması sonucu uçurumdan düştü.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Ahır Dağı Yedikuyular mevkiinde gerçekleşti. 70 yaşındaki Şaban Bozkaya, sevdiği dağ çayını toplamak için evinden çıktı. Kayalık alanda dağ çayı topladığı sırada, merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle dengesini kaybederek yaklaşık 20 metrelik bir uçuruma düştü.

 

6 köy elektriksiz kaldı! 6 köy elektriksiz kaldı!

Yaşlı vatandaşın durumunu fark ederek kızını telefonla araması sonucu, kızı hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaşlı vatandaşın bulunduğu alana ulaştı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı vatandaş, itfaiye ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden indirilerek ambulansa alındı. Şaban Bozkaya'nın vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Zonguldak’ta 65 yaş üstüne artık ücretli olacak! Zonguldak’ta 65 yaş üstüne artık ücretli olacak!

Olayla ilgili açıklamada bulunan Şaban Bozkaya'nın kızı Selma Doğan, "Sabah saatlerinde babamı aradım, Yedi Kuyular bölgesine gittiğini ve çay topladığını söyledi. Ben de kendisine düşeceğine dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Telefonla görüştükten 10 dakika sonra beni arayarak düştüğünü söyledi. Hemen olay yerine geldik, ekipler de geldi ve kurtardılar. Babam, dağ çayını çok seviyordu" şeklinde konuştu. İHA

Ölüm parkta dinlenirken yakaladı Ölüm parkta dinlenirken yakaladı

Satılık ilanı bulunan aracıyla kaza yapıp hayatını kaybetti! Satılık ilanı bulunan aracıyla kaza yapıp hayatını kaybetti!

AW942645_01

AW942645_07

AW942645_03

AW942645_02

Editör: Virda Şahin