Zonguldak’ın eski siyasetçilerinden ve Müteahhit Turgut Hamzaçebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Acılarımız ve kayıplarımız çok oldu” dedi.

Hamzaçebi açıklamasında, “Siyasetçilerden ve ülkemizi yönetenler den dileğimiz hiç değilse yaşadığımız bu felaket ortamında çirkin siyasete dur desinler” diyerek şunları söyledi:

“Millet olarak yaralarımızı sarmak, acılarımızı paylaşmak ve bu felaketi bizzat yaşayan kardeşlerimize yardım etmek için bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımız harekete geçti. Dini ve insani duygularımız daha da yoğunlaştı ve sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergiledik.

Ancak yaralarımızın sarılmasını beklerken, siyasetin çirkin yüzü ile karşılaştık.  Siyasi rakiplerin kayıkçı kavgalarının ahlak sınırlarını aştığını da gördük. 

Siyasetçilerden ve ülkemizi yönetenler den dileğimiz hiç değilse yaşadığımız bu felaket ortamında çirkin siyasete dur desinler. Zaten yaşanan deprem felaketi ile maddi ve manevi açıdan çile çekerek mücadele eden bizleri daha fazla strese sokmasınlar. Halkın her kesimini kucaklasınlar.  Allah’ın hesap gününü unutmasınlar” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin