Sıcaklar halk pazarını da vurdu! Sıcaklar halk pazarını da vurdu!

Bursa Haber - Bursa'nın İnegöl ilçesi Mezit-7 bölgesinde dere yatağında ölü olarak bulunan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tır sürücüsü Arif Ç. (51), cinayet suçlamasıyla Bursa Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Bursa'da yakalandı.

Olay, 12 Temmuz günü saat 17.30 sıralarında Bursa-Ankara yolu İnegöl ilçesi Mezit Mahallesi mevkisindeki derede meydana geldi. Bursa'dan Konya'ya gitmekte olan Mehmet Ali Han, Mezit Deresi kıyısında mola verdi. Serinlemek için dere yatağına inen Han, derenin kenarında yarı çıplak halde hareketsiz yatan bir kadın gördü. Han'ın ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı

Unutkanlığı pahalıya patlayacaktı! Unutkanlığı pahalıya patlayacaktı!

Olay yeri incelemeleri ve savcılık sürecinin ardından kadının kimliği tespit edildi ve Semra Elmas olduğu belirlendi. Ancak adli tıp kurumunda yapılan ön otopside, cesedin üzerinde herhangi bir darp, kesici veya ateşli silah yarasına rastlanmadığı ortaya çıktı.

Elmas'ın, eşinden ayrıldıktan sonra Balıkesir'in Altıeylül Mahallesi'nde tek başına yaşadığı öğrenildi. Cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Balıkesir'e götürülmek üzere yakınlarına teslim edilerek defnedildi.

Simit fiyatı arttı Simit fiyatı arttı

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda cinayet şüphelisi Arif Ç. (51), Bursa'da yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında şüphelinin kadını boğarak öldürdüğü belirlendi. Şüpheli, sorguda suskunluğunu koruyarak 24 saat süren sorgulamanın ardından Adliyeye sevk edildi. Adliyede basın mensuplarının sorularına cevap vermeyen şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İHA

Çay ocağındaki hırsızın rahat tavırları şok etti! Çay ocağındaki hırsızın rahat tavırları şok etti!

AW940574_04

AW940574_02

AW940574_03

AW940574_01

Editör: Virda Şahin