Çay ocağındaki hırsızın rahat tavırları şok etti! Çay ocağındaki hırsızın rahat tavırları şok etti!

Artvin Haber - Artvin'in Arhavi ilçesinde bir lokantada yaşanan olayda, unutulan çanta içerisinde bulunan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları, işletme sahibi tarafından fark edilerek sahibine teslim edildi. Sahibi çantasına kavuşan kadın, sevinç ve duygusal anlar yaşadı.

Olay, ilçeye bağlı Musazade Mahallesi'ndeki Servet Daş ve Hikmet Akyüz'e ait restoranda gerçekleşti. Karadeniz turuna kendi araçlarıyla çıkan çift, yemek yedikten sonra sandalyede çantalarını unutarak lokantadan ayrıldı. Masayı toplarken işletme sahiplerinden Servet Daş, sandalye üzerinde bir çanta fark etti. Müşterinin unuttuğunu anlayan Daş, çantayı emanetler bölümüne götürdü.

 

Ticari araç ormana uçtu! Ticari araç ormana uçtu!

Bir süre sonra tedirgin bir şekilde restorana geri dönen çift, çantalarına kavuşunca gözyaşlarına hakim olamadı. İçerisinde toplam değeri 5 milyon TL olan 150 bin dolar ve ziynet eşyaları bulunan çanta, sahiplerine teslim edildi. Bu anlar, işletme sahibi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

Çifte yardım eli uzatan Servet Daş, çiftin oldukça üzgün olduğunu ifade etti ve unuttukları çantayı sahiplerine teslim etmenin sevinçle karışık bir duygu olduğunu söyledi. Daş, "Artvin'de unutulan eşya sahibini bulur" diyerek çifte dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. İHA

Kamyonetle motosiklet çarpıştı! 1 ağır yaralı! Kamyonetle motosiklet çarpıştı! 1 ağır yaralı!

Aydınlatma direğine çarptı! Aydınlatma direğine çarptı!

AW940486_03

AW940486_02

AW940486_01

Editör: Virda Şahin