Merkez Soğuksu Sağlık Ocağının bir deposunda bundan üç ay önce dünyaya gelen kedi yavruları artık depoda tutulamayacak kadar büyüdüler.

Sağlık Ocağı personelinin canları kadar sevdikleri ve büyüttükleri kedi yavruları günlük belirli saatlerde dışarı çıkarılıyorlar ama artık bu yetersiz kalıyor.

Sürekli koşup oynamak isteyen yavruların bulundukları alan buna fazla müsait değil. Yoğun araç trafiğinin bulunduğu sağlık ocağı çevresinde ayrıca sokak köpekleri de grup halinde geziyorlar ve gördükleri kedi yavrularına saldırıyorlar. Geçtiğimiz günlerde yavrunun bir tanesi bir aracın altında kalarak yaşamanı yitirdi.

Bu nedenle sağlık ocağı personeli bunların sahiplendirilmelerini istiyor. Hayvan severlerin kendilerine başvurduklarında birer yavru kedi edinebileceklerini belirten personelden Ayşe Akıllı; “benim bahçem yok, evim de müsait değil, yoksa hepsine seve seve bakardım” şeklinde konuştu ve vatandaşları bu kedi yavrularını sahiplenmeye davet etti.

Zonguldak'ta zincirleme kaza; Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da birbirine girdi Zonguldak'ta zincirleme kaza; Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da birbirine girdi

Yavrular bir süre daha depoda tutulabilecek ancak daha sonra tabiata salınmaları zorunlu hale gelecek. Bu durumda da başlarına neler gelebileceği bilinmiyor. (Sermet Aksu)

Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti! Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti!

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi… Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi…

Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu