Kurban Bayramı tatilinde sıcaklık keskin bir şekilde artacak! Kurban Bayramı tatilinde sıcaklık keskin bir şekilde artacak!

Bursa Haber - Bir kedi, Bursa'daki bir sitede bulunan yağmur giderine sıkıştı ve arama-kurtarma ekipleri 5 saatlik bir çalışma sonucunda onu kurtardı.

Olay, Hüdavendigar Mahallesi'nde bulunan merkez Osmangazi ilçesindeki bir sitede meydana geldi. Site sakinleri, kedinin sesini duyduklarını ancak onu göremediklerini fark ederek kedi aramaya başladılar. Çocuklar, yavru kedinin sesinin su giderinden geldiğini belirtti. Vatandaşların ihbarı üzerine DASKUT Arama-Kurtarma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri çağrıldı.

OR-KOOP Genel Kurulu yapıldı OR-KOOP Genel Kurulu yapıldı

Ekipler öncelikle nasıl bir yol izleyeceklerini planladı ve ardından harekete geçti. Yavru kedinin sıkıştığı yerden sağlıklı bir şekilde çıkarılmasını amaçlayan ekipler, yaklaşık 1 metre aşağıdaki gider için iğne ile bir kuyu kazdı. Canlı kameralarla yavru kedinin yerini tespit eden ekipler, toplamda 5 saat süren çalışmanın sonunda kedinin sıkıştığı yerden kurtardı.

Kuzine Sobalar: Ev Isıtmasında Geleneksel Bir Yaklaşımın Modern Yorumu Kuzine Sobalar: Ev Isıtmasında Geleneksel Bir Yaklaşımın Modern Yorumu

Ekipler daha sonra kediyi site sakinlerine teslim etti.  İHA

Pasta yarışmasında birbirinden güzel pastalar yarıştı Pasta yarışmasında birbirinden güzel pastalar yarıştı

Bayramda et ve tatlı tüketimine dikkat Bayramda et ve tatlı tüketimine dikkat

AW920844_07

AW920844_03

AW920844_05

AW920844_01

AW920844_02

AW920844_08

Editör: Virda Şahin