Vücuda yapışmayan haşema modelleri vücuda yapışmayan kumaşlardan üretildiğinde  çok daha kullanışlı ve rahat olur. Deniz suyu sıradan kumaşlara temas ettiği andan itibaren kumaşınızın içine hapsolur. Bu durum mayonun üzerine yapışmasına ve ağırlaşmasına neden olur. Vücuda yapışmayan haşemalar, su geçirmez kumaşlardan yapılır. Bu sayede üzerinize yapışmayan mayolar, sudan çıktığınız andan itibaren kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Siz de haşema seçiminde kullanımı ön planda tutabilir, su geçirmeyen ve vücuda yapışmayan mayoları tercih edebilirsiniz.

Vücuda Yapışmayan Haşema Kumaşları

Bir haşemanın kalitesi ve kullanımı sahip olduğu kumaşa bağlıdır. Kaliteli kumaşa sahip olan haşemalar her zaman kullanıcıların beğenisini kazanır. Yelekli haşemalar genellikle kaliteli paraşüt kumaştan  yapılır. Paraşüt kumaş hafif ve su geçirmez özelliği ile dikkat çeker.   Vücuda yapışmayan paraşüt kumaşlar çabuk kuruyabilen kumaşlardan yapılır.  Bu sayede deniz ya da havuzdan çıktıktan sonra plaj aktivitelerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Su tutmayan kumaşlar sadece yüzme sonrasında değil yüzerken de büyük kolaylık sağlar. Su itici güce sahip olan modeller,  ağırlık hissi yaratmaz. Sudan çıktığınız andan itibaren üzerinizde biriken suyu süzülüp gittiğini fark edebilirsiniz. Farklı kumaşlardan yapılan haşemalar kullanıcı odaklı tasarımlara sahiptir. Tasarımlarda genellikle likralı kumaşlar tercih edilir. Özellikle dirsek ve kol  bölümlerinde esnekliği yüksek kumaşlar tercih edilir. Bu sayede yüzme hareketlerinize kolayca adapte olabilir, hızlı bir şekilde yüzebilirsiniz. 

Vücuda Yapışmayan Haşema Tasarımları

Vücuda yapışmayan kumaşlar alt parçaları diz altına kadar uzanan şortlardan oluşur. 

Üzerinde  ise askılı ya da kısa kollu özel tişörtler yer alır. Haşema mayo üzerinde yer alan üst parçalar, kısa ya da uzun olarak üretilir. Uzun mayolar elbise görünümüne sahiptir.  Tişörtlerin üzerindeki puantiyeler, ekoseler ya da floral desenler haşema seçeneklerinizi artırır. Bu sayede hem işlevsel hem de tasarımsal olarak ihtiyacınıza hitap eden mayolara sahip olabilirsiniz. Vücuda yapışmayan mayolar arasında en çok tercih edilenlerden biri yelekli modellerdir. Yelekli tesettür mayolar genellikle üç parçadan oluşur. Üç parçalı haşemalar, jileli ya da yelekli olarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Vücuda yapışmayan yelekli haşemalar, pratik bir şekilde çıkarılıp takılabilir. Denizden çıktığınız anda  üzerinize giyebileceğiniz yelekler, vücut hatlarınızın görünmesini engeller. Siz de vücut hatlarınızın görünmesini istemiyorsanız yelekli modelleri tercih edebilirsiniz.

Vücuda Yapışmayan Haşema Renkleri

Yüzerken ya da yüzdükten sonra üzerinize yapışmayan haşema çeşitleri, sade ve zarif renk tonlarıyla dikkat çeker. Vücuda yapışmayan yarım kapalı mayolar,  siyah, beyaz, lacivert gibi kurtarıcı renk tonlarına sahiptir. Klasik renklerin yanı sıra sarı, turuncu, kırmızı gibi yaz enerjisini getiren canlı renkler de bulunur. Vücuda yapışmayan haşema renkleri değişen moda anlayışına eşlik eder. Her sene yenilenen haşema koleksiyonu,   ana ve ara renk tonlarının birleşimden oluşur. Vücuda yapışmayan haşema renklerinden birini tercih ederken bazı kriterlere dikkat edebilirsiniz. Bu kriterler şu şekilde sıralanabilir;

●     Teninizin rengi açıksa kapalı ve açık renk haşemaları tercih edebilirsiniz. Ten renginizi ön plana çıkan kapalı renkli mayolar ile  uyum sağlayan açık renkli yarım kapalı mayolar tam da size göre olabilir!

●     Kapalı ten rengine sahipseniz  açık renkli yarı kapalı modayı tercih etmeniz önerilir. Bu sayede cildinizi parlatabilir, hoş bir duruş sergileyebilirsiniz.

●     Vücuda yapışmayan haşemalar arasından renk tercih ederken giymekten hoşlandığınız renklere yönelebilirsiniz. Günlük hayatta sıklıkla kullandığınız  sevdiğiniz renkler, tatilde kendinizi daha özgüvenli ve iyi hissettirebilir.

Vücuda Yapışmayan Haşema Çeşitleri

Gelişen giyim teknolojilerinden yararlanılarak yapılan vücuda yapışmayan haşemalar, hassas ciltler için de özel seçenekler sunar. Koruyucu etkili vücuda yapışmayan mayolar, güneş ışınlarına karşı korur. Bu sayede sürekli vücut  kremi sürme zahmetinden kurtarır. Vücuda yapışmayan mayo çeşitleri farklı beden yapılarına uygun olarak üretilir. 7XL'a kadar haşemalar,   vücut proporsiyonunu orantılı  gösteren özel kumaşlardan yapılır.  Bol  kesim de tasarlanan büyük beden vücuda yapışmayan mayolar, konforlu bir tatil deneyimi sunar. 

Çocuklar İçin Tasarlanan Yapışmaz Haşemalar

Hareket etmeyi seven ve denizden sonra plajda bolca vakit geçiren çocuklar, vücuda yapışmayan haşemalara ihtiyaç duyar. Çocukların fiziksel yapısına uygun olarak üretilen mayolar, esnek ve rahat tasarımlarıyla dikkat çeker. Çocuklar için sevimli tasarımlardan ve renklerden oluşan çocuk haşema çeşitleri, vücut hatlarını örter.  Özel kumaşlardan yapılan pek çok model, nefes alabilen kumaşlardan yapılır. Bu sayede sıcak yaz günlerinde  terleme oranını minimuma indirir.

Vücuda Yapışmayan Haşemalar Starinci Mayo’da

Farklı yaş gruplarına hitap eden vücuda yapışmayan mayolar,   plaj  giyim ürünlerinin olmazsa olmazıdır. Tatil bavullarında yer edilen ürünler,  kaliteli kumaşlardan yapıldığında çok daha kullanışlı olur.  Kullanıcıların ihtiyacını bilen  Starinci mayo pek çok vücuda yapışmayan haşema modelini aynı çatı altında toplar. Renkleri, tasarımları, kumaşları farklı olan ürünler tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun olanı bulmanızı kolaylaştır. Siz de Star İnci üzerinden vücuda yapışmayan mayoları inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

51a1c6f0-6de3-490c-9d7a-c489ae3203c8

Editör: Muhammet