Milliyetçi Hareket Partisi  Kilimli ilçe teşkilatının 4. olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Kilimli Belediyesi Paflagon  Sosyal Tesisleri'nde  gerçekleştirilen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Vedat Savaş, güven tazeledi.

Divan Başkanlığını  Serdar Yaralı’nın yaptığı kongrede saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Yönetim ve Mali raporlarının okunmasının ardından MHP Kilimlli İlçe Başkanı Vedat Savaş yaptığı konuşmada, “3 senelik görevimizde ilişkilerimizi her zaman diri tuttuk. Esnaf gezileri, toplantılar, etkinlikler yaparak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Taleplerini ve isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık. Belde başkanlıklarını kurarak etkin bir şekilde çalışmalarını sağladık. Her ne kadar olursa olsun biz mücadele etmeye devam edeceğiz. Ülkücüler bu vatan için bedel ödeyenlerdir. Ödemeye de devam edecektir. Bu zamana kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Göbü'de Anneler Günü Eğlencesi Göbü'de Anneler Günü Eğlencesi

Savaş açıklamasına devam ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığımızın 4. Olağan kongremizin ilçemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar belli. Bundan sonra yapacaklarımız da belli. Biz vatandaşlarımıza güveniyoruz. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

MHP Kilimli İlçe Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurulunda MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk de konuşma yaparak, yapılan çalışmalar ve önümüzdeki 2024 yılında gerçekleştirilecek olan belediye seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimler sonucunda MHP Kilimli İlçe Başkanlığına Vedat Savaş seçilirken, yönetim kuruluna ise, Özkan Hazertürk, Cengiz Çakır,  Erdinç Kararmış, Tuncer Göktaş, Taner Kırtay, Sinan Kelebek, Eren Akdemir, Ertuğrul Akbasan, Turhan Sarphan, Özal Tunçtürk, Murat Bozkurt, Timuçin Güneş, Hüsamettin Sarı, Sercan Girgin seçildiler.

MHP Kilimli İlçe Başkanlığının 4. Olağan Genel Kuruluna,  Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Muhtarlar Derneği Başkanı  Şerafettin Nas, MHP Milletvekili adayı Bayram  Bozkurt, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Mithat Bülent Bağcı, Türk Büro Sen Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, Ülkü Ocakları il başkanı Gökmen Karali, ilçe ve belde başkanları ile partililer ve vatandaşlar katıldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023-08-27 at 15.39.29 (1)


1 yaşındaki bebek pencereden düştü 1 yaşındaki bebek pencereden düştü

Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın! Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın!

Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü! Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü!

Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu! Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu!

Editör: Murat Barutçu