İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, halka açık alanlarda alkollü içki tüketimi yasaklandı. Plaj, park, piknik ve sahil kenarları gibi yerlerde alkollü içki içmek artık yasaklanmış durumda.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, bu kararın alkol satışı ve tüketimi ruhsatı bulunan işletmeler dışında, kamuya açık alanlarda rahatsızlık vermemek ve olumsuz görüntülerin önüne geçmek amacıyla alınan bir önlem olduğu belirtildi. Emniyet, jandarma ve zabıta birimleri, bu kuralların uygulanmasını denetleyerek halkın huzurunu ve güvenliğini korumayı amaçlıyor.

Zonguldakvatandaşlardan da konu ile ilgili yetkililere çağrıda bulunuldu.

Zonguldak’ta korkunç olay: Sokak ortasında pusu iddiası Zonguldak’ta korkunç olay: Sokak ortasında pusu iddiası

Fatih Önder isimli sosyal medya kullanıcının yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Önder paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Doğru karar. Aynısının Zonguldak'ta da yapılmasını istiyoruz. 13 yaşındaki çocukların ellerinde bira şişeleri ile anıra anıra bağırarak sokaklarda dolaşmasını görmek istemiyorum. Aynısı yetişkinler için de geçerli. Ya gidersin alkollü bir mekanda içersin ya da uslu uslu evinde.” (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Eski Başkan Eşref Şafak’a konuştu:  Aday olacak mı? Fevkani Köprü ne olmalı? Eski Başkan Eşref Şafak’a konuştu: Aday olacak mı? Fevkani Köprü ne olmalı?

Madenciler tehlike altında! İlk vaka Zonguldak’ta görüldü! Madenciler tehlike altında! İlk vaka Zonguldak’ta görüldü!

Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu! Kayıp şahıs ormanda ölü bulundu!

Editör: Murat Barutçu