Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalığı artırmak amacıyla yapılan uygulamada araçları tek tek durdurup hem denetim yaptı hem de vatandaşların bayramını kutladı. 

Durdurulan tırdan tarih fışkırdı! Değeri 50 milyon! Durdurulan tırdan tarih fışkırdı! Değeri 50 milyon!

 Denetimler sırasında bir araca fazla yolcu alması sebebiyle araç sürücüsü uyararak hakkında cezai işlem başlatılmasını istedi. Emniyet kemeri ve fazla yolcudan trafik ekipleri sürücüye 777 TL ceza uyguladı.

Denetim hakkında bilgiler veren Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz;

“9 günlük bir tatile çıktık. Tabii vatandaşlarımız için tatil olmakla birlikte biz görevliler için çalışma günü devam ediyor. Gerek jandarmamız, gerek polisimiz, gerek sahil güvenliğimiz 9 gün vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği sağlıklı bir şekilde ulaşımı için yirmi dört saat esasına göre çalışma gayreti içerisindeyiz. iki bine yakın jandarma polis ve sahil güvenlik personeli İki yüze yakın ekiple yirmi dört saat esasına göre 9 gün boyunca alandayız. Vatandaşımızın huzuru için. Bugün de yol kontrolündeyiz. Sizlerle beraberiz. Vatandaşlarımızın bu dokuz günlük sürede çok hareketli şu ana kadar. Bütün yollarımız dolu. Ancak ilimiz adına bugüne kadar şükür ciddi manada bir olumsuzluk olmadı yollarda sadece birkaç tek taraflı yaralamalı kazalarımız var. Onun genel olarak iyiyiz. Bu şekilde devam etmesi en büyük dileğimiz. Tabii sizler vasıtasıyla vatandaşlarımıza da uyarıda bulunmak istiyoruz. Yollarımız kalabalık. Uzun yoldan gelen kardeşlerimiz vatandaşlarımız uzun yola giden yine aynı iş Daha dikkatli olsunlar. Dinlenerek yola çıksınlar. Yolda dinlensinler. Trafik kurallarına uysunlar. Öncelikle kendi sağlığımız için daha sonra da yolda l trafikte bulunan diğer vatandaşlarımızın sağlığı ve yol güvenliği için bu gerekiyor bu süreyi daha milletin vatandaşlarımızın, komşularımızın yolda bulunan vatandaşlarımızın yani herkesin huzurunu göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Sadece yollarda biz yokuz. Sadece evlerimizde biz yokuz mahallelerimizde biz yokuz. Bizim dışımızda da insanlar var. Onların da hakları var, hukukları var. Bunları hep göz önünde tutarak hareket ettik. Ben özellikle sizlerin vasıtasıyla bunu ifade etmek istiyorum Şükür şu ana kadar iyi gidiyoruz İnşallah bayram sonuna kadar da aynı hassasiyetle, aynı gayretle bunu devam ettiririz diye düşünüyorum.  Şimdiden bütün vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramların huzur ve mutluluk getirmesini, topluma geleceğe yönelik bir ümit yeşermesi olarak karşımıza çıkmasını diliyorum. Nice bayramlara toplumun sağlıkla huzurla yaşamasını diliyorum.”

(Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-06-27-at-14.02.56

WhatsApp-Image-2023-06-27-at-14.02.27

WhatsApp-Image-2023-06-27-at-14.02.58

WhatsApp-Image-2023-06-27-at-14.02.57

WhatsApp-Image-2023-06-27-at-14.02.57-(2)

Posbıyık politikacıları suçladı Posbıyık politikacıları suçladı

10 inek elektrik akımına kapılarak telef oldu! 10 inek elektrik akımına kapılarak telef oldu!

Kebapçılar kurban bayramı öncesi uyardı! Dikkat kanser yapabilir Kebapçılar kurban bayramı öncesi uyardı! Dikkat kanser yapabilir

6 saatlik çalışmayla yakalanan dana 4 kişiyi de yaraladı! 6 saatlik çalışmayla yakalanan dana 4 kişiyi de yaraladı!

Editör: Murat Barutçu