Kebapçılar kurban bayramı öncesi uyardı! Dikkat kanser yapabilir Kebapçılar kurban bayramı öncesi uyardı! Dikkat kanser yapabilir

Adana Haber - Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde bir üreticinin geçim kaynağı olan 10 büyükbaş hayvan, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

6 saatlik çalışmayla yakalanan dana 4 kişiyi de yaraladı! 6 saatlik çalışmayla yakalanan dana 4 kişiyi de yaraladı!

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü 12193 Sokak'ta bulunan besici Necati Kaymaz'ın ahırında meydana geldi. İddiaya göre, ahırda bulunan 6'sı gebe olan 10 büyükbaş hayvan elektrik akımına kapıldı. Hayvanların sesini duyan Kaymaz, hemen elektriği kesmeye çalıştı, ancak maalesef hayvanlar telef oldu. Belediye ekipleri hayvanların cesetlerini ahırdan çıkardı. Besici Necati Kaymaz ise telef olan 10 ineğin kendisi için geçim kaynağı olduğunu belirtti.

Ereğli’de operasyon: Çok sayıda ele geçirildi Ereğli’de operasyon: Çok sayıda ele geçirildi

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymaz, "Hayvanlarım elektrik akımına kapılarak telef oldu. Benim için çok büyük bir kayıp oldu. Sütlerini satıyor, peynir yaparak gelir elde ediyordum. Şu anda yapabileceğim hiçbir şey yok. Elim kolum bağlı durumdayım. Devletten yardım bekliyorum. Bayram öncesinde ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Güvenlik korucusu trafik kazasında hayatını kaybetti Güvenlik korucusu trafik kazasında hayatını kaybetti

Ayrıca Kaymaz, sadece 3-4 tavuğunun kaldığını ve başka hiçbir hayvanının olmadığını ifade etti. Durumu oldukça zorlu bir hale gelen besici, geçimini sağlamak için yardıma ihtiyaç duyduğunu vurguladı. İHA

Alkollü tır sürücüsü kontrollü müdahale sonrası yakalandı Alkollü tır sürücüsü kontrollü müdahale sonrası yakalandı

AW923452_03

AW923452_07

AW923452_06

AW923452_05

Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı

AW923452_04

Editör: Virda Şahin