Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında 7-8-9-10 Şubat 2023 tarihlerinde ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımıyla toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, afet bölgesine AFAD başkanlığınca belirlenen, öncelikli gönderilecek ayni bağışların tasnifi, planlaması, sevki, ilimize yönlendirilecek afetzedelerin barınma ve diğer ihtiyaçları ile benzeri konular istişare edildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz toplantıda yaptığı açıklamada, deprem felaketinin meydana geldiği ilk günden itibaren ayni ve nakdi yardımları ile ilimizin desteğini afetzedelerimize hissettiren değerli hemşehrilerimize, deprem bölgesinde afetzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için can siperhane görev yapan başta madencilerimiz olmak üzere kamu ve özel sektör çalışanlarımıza, gönüllülerimize ve herkese teşekkür etti.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, Alay Komutanı, BEÜ Rektör yardımcısı, Belediye başkan yardımcısı, Kızılay Başkanı, İl Sağlık Müdürü, ve diğer kurumların temsilcileri katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin