Dedikodu cinayeti! Karısı hakkında dedikodu yapan berber ile müşterisini öldürdü Dedikodu cinayeti! Karısı hakkında dedikodu yapan berber ile müşterisini öldürdü

Aziz Yıldırım Trabzon Valisi Oldu Aziz Yıldırım Trabzon Valisi Oldu

Düzce Haber – Düzce'de, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında "Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi" başlığı altında destek almaya hak kazanan genç girişimciler, proje imzalarını attı. Toplamda 3,4 milyon TL hibe desteği sağlanacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Kırsal Kalkınma Destekleri programı çerçevesinde gerçekleştirilen "Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi" başvuruları sonucunda, Düzce genelinde 12 proje İl Proje Değerlendirme Komisyonu ve Bakanlık tarafından uygun bulundu. İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte, "Uzman Eller Projeleri" kapsamında hibe almaya hak kazanan 12 girişimci ile sözleşmeler imzalandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun, "Kırsal Kalkınmada Uzman Ellerin Desteklenmesi projesi kapsamında ilimizde kabul edilen 12 projenin toplam proje bedelinin 3 milyon 462 bin TL olduğunu ve bu projeler için 3 milyon TL'nin girişimcilere hibe olarak sağlanacağını belirtti. Bu desteklenmeye hak kazanan 12 proje içerisinde 6'sının arıcılık, 4'ünün büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve 2'sinin ise süs bitkisi yetiştiriciliği alanında yatırımları içerdiğini söyledi.

Uzun, desteklenecek projeleri hayata geçirecek girişimcilere başarılar diledi ve projelerin uygulandıkları bölgelerde örnek yatırımlar oluşturmasını temenni etti. Aynı zamanda uygulanacak projelerin ülke tarımına olumlu katkılar sağlamasını umut ettiğini ifade etti. İHA

“Düzcespor’a herkesin sahip çıkması gerekir” “Düzcespor’a herkesin sahip çıkması gerekir”

Yeni Vali’ye sert eleştiri! “Hakkımı helal etmiyorum” Yeni Vali’ye sert eleştiri! “Hakkımı helal etmiyorum”

Şehit Uzman Kemal Özek baba ocağında son yolculuğuna uğurlanacak! Şehit Uzman Kemal Özek baba ocağında son yolculuğuna uğurlanacak!

AW005291_01

Editör: Virda Şahin