Meyve suyu kutularına gizlenmiş uyuşturucu bulundu! Meyve suyu kutularına gizlenmiş uyuşturucu bulundu!

Düzce Haber –  Düzce'nin Yığılca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat operasyonunda, 75 kök kenevir bitkisi ve 9 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarma Komutanlığı, Yığılca Cumhuriyet Başsavcılığı ile işbirliği yaparak, bir kişinin kenevir yetiştirdiği ve kubar esrar ürettiği bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine ekipler, B.B isimli şahsın evine operasyon düzenledi. Şahsın ev ve bahçesinde gerçekleştirilen aramada, 75 kök kenevir bitkisi ve kurutulmaya bırakılmış halde 9 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi.

Şüpheli şahıs, gözaltına alınarak uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçlarından dolayı adli işlem yapılması için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Yapılan operasyon ile ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Yabani meyve ve tıbbi aromatik bitki üretimi alanında büyük başarı! Yabani meyve ve tıbbi aromatik bitki üretimi alanında büyük başarı!

Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti Bir babanın en acı hatıra kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti

Devrek’te uyuşturucu ele geçirildi! Devrek’te uyuşturucu ele geçirildi!

Jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltı! Jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltı!

Editör: Virda Şahin