Kahramanmaraş’ta hayat kurtardı, göçükte can verdi! Kahramanmaraş’ta hayat kurtardı, göçükte can verdi!

Kastamonu Haber – Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, yabani meyve ve tıbbi aromatik bitki üretimi alanında büyük başarıya imza attı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, son dönemde yabani elma, yabani erik, kızılcık, kiraz, badem, ahlat ve mahlep gibi yaklaşık 400 bin adet yabani meyve üretimini tamamladı. Ayrıca, fidan ve tıbbi aromatik bitki üretimine dair veriler paylaşıldı. Buna göre, Kastamonu Fidanlık Müdürü Levent Teroğlu, doğada yetişen fidanlar için emek harcadıklarını vurgulayarak, "Doğada yetişen her fidanın arkasında sizlerin emeği var. Yağışlı hava koşullarına rağmen sıcaklıkların artmasına rağmen bakım çalışmalarımız sürüyor. Ülkemizin fidan ve tıbbi aromatik bitki ihtiyacını karşılamak adına özveriyle çalışan ekibimize teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Elektrik işçisi akıma kapılarak yaşamını yitirdi! Elektrik işçisi akıma kapılarak yaşamını yitirdi!

2023 yılı için hedeflerini açıklayan Kastamonu Fidanlık Müdürü Levent Teroğlu, "2023'te Orman Fidanlık Müdürlüğü olarak 1 milyon 170 bin fidan üretimini planladık. Bu yıl yabani elma, yabani erik, kızılcık, kiraz, badem, ahlat ve mahlep gibi yaklaşık 400 bin adet yabani meyve üretimi gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra adaçayı, kekik, ekinezya, oğul otu gibi tıbbi aromatik bitkilerden yaklaşık 200 bin adet ürettik" şeklinde konuştu. İHA

En yüksek reel getiri borsada En yüksek reel getiri borsada

Parlak abajurun ışığını azaltmanın basit ve ucuz yolu! Parlak abajurun ışığını azaltmanın basit ve ucuz yolu!

AW003610_06

AW003610_02

Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri

AW003610_03

AW003610_01

Editör: Virda Şahin