ZBEÜ’de Rektör-Öğrenci Buluşmaları devam ediyor ZBEÜ’de Rektör-Öğrenci Buluşmaları devam ediyor

TUMEF Batı Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Yıldırım, uyuşturucuyla mücadelede sivil toplumun da önemli bir rol oynadığını belirterek, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ile birlikte düzenledikleri "UYUMA" uygulaması tanıtım etkinliğini anlattı.

Yıldırım, "Uyuşturucuyla mücadelede sadece güvenlik güçlerine ve kamuya değil, sivil topluma ve tüm toplumsal kesimlere büyük görevler düşüyor. Biz de TUMEF olarak bu bilinçle hareket ediyor ve toplumun her kesiminin güvenliğine katkı sağlamak amacıyla bu tür bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyoruz." dedi.

Yıldırım, etkinliğin detaylarını da şöyle anlattı:

"Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ile birlikte uyuşturucu üzerine 'UYUMA' uygulaması tanıtımı adına çalışmalar yaptık. Bu kapsamda, bilgilendirme broşürleri hazırladık ve bunları Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleriyle birlikte kurduğumuz stantlarda vatandaşlara dağıttık. Etkinlik kapsamında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri ve ekip arkadaşlarımız esnaf ve vatandaşlarla yakından iletişim kurarak bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdi."

Yıldırım, eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin suçların önlenmesi ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Toplumun her kesiminin güvenliğine katkı sağlamak amacıyla bu tür bilgilendirme çalışmalarını sürdüreceğiz." dedi.

Yıldırım, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen başta olmak üzere herkese teşekkür etti. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-18-at-13.43.43-(1)WhatsApp-Image-2023-09-18-at-13.43.43WhatsApp-Image-2023-09-18-at-13.43.42

Editör: Murat Barutçu