Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu haberleri ve güncel Uyuşturucu gelişmeleri, Uyuşturucu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu fotoğrafları ve Uyuşturucu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada yapılan fiziki takiplerden uyuşturucu madde sattığı delillendirilen G.M.B. ve F.K. tutuklandı.

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Safranbolu’da hint keneviri ele geçirildi.

Karabük

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 6 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük'te yaklaşık yarım kilo uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce

Düzce’de uyuşturucu sattığı tespit edilen şahıs tutuklandı. Şahsın evinde ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi.

Zonguldak

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesi limanında 5 Ekim 2023'te Kolombiya'dan gelen Panama bayraklı gemide yaklaşık 141,5 kilogram kokain ele geçirilmesine ilişkin...

Karabük

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve bir miktar para ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce

Düzce'de Jandarma ve Polis Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken 33 kişi hakkında işlem yapıldı.

Karabük

Karabük’te uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücüye 33 bin 240 TL para cezası kesilirken, ehliyetine de 5 yıl süreyle...

Zonguldak

Belçika'dan Zonguldak'a gelen vatandaşın arabasında uyuşturucu bulundu.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde parça parça 20 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.