Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu haberleri ve güncel Uyuşturucu gelişmeleri, Uyuşturucu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu fotoğrafları ve Uyuşturucu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 3 kişi gözaltına alındı.

Düzce

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadelede polis ekipleri, koçbaşı ile kapıyı kırarak girdiği evde uyuşturucu ele geçirdi.

Karabük

Karabük'te uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Türkiye Gündemi

Polisin bir eve düzenlediği operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve mouse görünümlü hassas terazi ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Samsun'da nikahına 1 hafta kala aracında uyuşturucuyla yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Uyuşturucu madde satışı yapmaya hazırlanan iki kardeşin evine baskın yapan jandarma ekipleri çok sayıda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirdi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde jandarma ekiplerince 15 kilo 528 gram esrar maddesi yakalandı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Türkiye Gündemi

İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getirirken polisin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Samsun'da narkotik polisi, evine kurduğu düzenekle uyuşturucu imal ederek piyasaya sürdüğü tespit edilen şahsı gözaltına aldı.

Düzce

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 3 bin 684 sentetik ecza...

Karabük

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Türkiye Gündemi

SAMSUN'da durdurulan otomobilde saç kurutma makinesi ile batarya şarj aletinin içerisinde gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Backlink Paketleri