Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından öğrencilerin üniversite tercihleri en doğru şekilde yapmaları için yapay zeka standı açıldı.

 Standın açılışına Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, Fen Bilgisi Öğretmeni Özgür Kurt ve gençler yer aldı.

Türksat Güvencesiyle Fiber İnternet Deneyimi Türksat Güvencesiyle Fiber İnternet Deneyimi

Valilik binası önünde açılan stantta Fen Bilgisi öğretmeni Özgür Kurt tarafından öğrencilerin tercihleri en doğru şekilde yapmaları sağlanıyor. 

Stant hakkında bilgiler veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, “Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu tercih robotu. Üniversite öğrencilerimizin üniversite tercihlerini en doğru şekilde yapmaları için yapay zekâ. Bunla alakalı olarak üniversite öğrencilerimizi bilgilendirmek için böyle bir stant açtık. Bugünde Zonguldak halkına bunu tanıtacağız. Aynı zamanda genel merkezimizin çocuklar için geliştirdiği bilgi akımı projesi var. Burada çocuklara tarihsel sorular soruluyor. Bu sorularla birlikte çocuklara oyun oynatıyoruz. Gençlerimizin hızlı okumalarını gerçekleştirmek için oda 2023 var. Yine perma kültür tarım. Genel merkezimizin projesi. Yine insanlar kendi evinde meyve sebzesini bu projeyle yapabiliyor. Özgür hocamızı burada bu konun tanıtımı yapacak” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-08-02-at-14.40.42

Editör: Murat Barutçu