Zonguldak Kömürspor’un 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ahmet Daniel Ayyıldız, 2023-2024 sezonunda ikinci sezonunu geçireceği kırmızı-lacivertli takıma büyük katkı sağlamak istiyor. Elmas’ın gol umudu, Zonguldak’ta tamamlanan ilk etabın çalışkan isimleri arasında yer aldı.

Geçen sezon Süper Lig temsilcisi Antalyaspor’un rezerv takımından geldiği Zonguldak Kömürspor’da bir sezon forma giyen Daniel, 5’i ilk onbir 12 maçta görev aldı. 375 dakika süre bulduğu bu maçlarda bir gole imza atan genç forvet, büyük tecrübe kazandığı sezonun ardından ikinci döneme başladı.

Geçen hafta başlayan ilk etap çalışmalarına katılarak 2023-2024 sezonuna ‘merhaba’ diyen Daniel, 7 günlük süreçte çalışkanlığıyla dikkat çekti. Tatil döneminde yaptığı bireysel çalışmalarla üzerindeki kilo fazlalığını atan genç forvet oyuncusunun, sezona fit ve fizik gücü yüksek bir şekilde başladığı görüldü.

İlk etaptan istediği verimi alan, Perşembe günü (yarın) Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde başlayacak ikinci etap ve akabinde Bolu ya da Kızılcahamam’da yapılması planlanan üçüncü etap kamplarında form seviyesini yukarı çıkarıp yüzde 100 seviyeye ulaşacak olan Kırmızı-Lacivertli forvet, en son aşamada ilk onbirin şekilleneceği hazırlık maçlarında mevkidaşlarıyla birlikte gireceği forma yarışını kazanıp forvette tercih edilen birinci forvet olmak istiyor.

Zonguldak Kömürsporlu forvet oyuncusu, “Zonguldak Kömürspor’da bu sezon, benim sezonum olacak.” ifadelerinde bulundu.

Batuhan Karadeniz’den TFF’ye... “Bu iki takımı da küme düşürün” Batuhan Karadeniz’den TFF’ye... “Bu iki takımı da küme düşürün”

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ