2023 yılı sona ererken, Türkiye'nin ünlü sanatçıları 2024 yılbaşı kutlamaları için sahne almak için hazırlıklarını sürdürüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sanatçıların 2024 yılbaşı için talep ettikleri sahne ücretleri oldukça dikkat çekici.

Müziğin efsane isimlerinden Tarkan, yılbaşı gecesi sahneye çıkma kararı almasıyla birlikte istediği ücretle gündeme oturdu. Megastar Tarkan, muazzam bir talepte bulunarak 25 milyon TL sahne ücreti istedi. Tarkan'ın bu yüksek talebi hayranları ve müzikseverler arasında şaşkınlık yarattı.

Kenan Doğulu, pop müziğin duayenlerinden biri olarak 2024 yılbaşı gecesi sahne alacak sanatçılardan biri. Kenan Doğulu'nun istediği sahne ücreti ise 10 milyon TL olarak açıklandı.

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

77 yaşındaki usta sanatçı Ajda Pekkan, yılbaşı gecesi performansı için 6 milyon TL talep etti. Yıllara meydan okuyan Pekkan'ın bu talebi, sanat dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

Diğer ünlü sanatçılar da yılbaşı gecesi sahne almak için milyonlarca TL talep ediyor. İşte diğer sanatçıların talep ettikleri sahne ücretleri:

    Sıla: 4 milyon TL

    Özcan Deniz: Belirtilmeyen bir miktar

    Murat Boz: 3.6 milyon TL

    Sibel Can: 3.5 milyon TL

    Zeynep Bastık: 2.5 milyon TL

    Teoman: 2.2 milyon TL

    Oğuzhan Koç: 1 milyon TL

Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu