Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopterin düşmesi sonucu 3’ü çocuk 18 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.Ölü sayısının artmasından korkuluyor.

Ukrayna'nın Brovary şehrindeki bir anaokulunun yanına helikopterin düşmesi sonucu meydana gelen kazada Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky'nin hayatını kaybettiği açıklandı. Bölgeden alevler yükselirken, ölü ve yaralılar olduğu belirtildi. Helikopterin düşmesinin sebebi hakkında açıklama yapılmazken, Rusya tarafından vurulmuş olabileceği iddiaları öne çıkıyor.

Ukrayna'nın Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde bir anaokulunun ve bir binanın yanına helikopter düştü. Kazanın ardından yangın çıkarken, bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kiev Valisi Oleksiy Kuleba Telegram hesabından yaptığı açıklamada, ölü ve yaralıların olduğunu aktarırken, kaza sırasında anaokulunda çalışanların ve çocukların olduğunu, herkesin tahliye edildiğini belirtti. 

Editör: Haber Merkezi