TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Tüketici Güven Endeksinin alt endekslerinden Hanenin Maddi Durumu Endeksi 69,1, Gelecek 12 Aylık Dönemde Hanenin Maddi Durum Beklentisi Endeksi 85,8, Gelecek 12 Aylık Dönemde Genel Ekonomik Durum Beklentisi Endeksi 92,7, Gelecek 12 Aylık Dönemde Dayanıklı Tüketim Mallarına Harcama Yapma Düşüncesi Endeksi ise 93,0 oldu.

Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, Mayıs ayında 91,1 iken Haziran ayında %6,5 oranında azalarak 85,1 oldu. (Haber merkezi)

Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü! Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü!

Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı

Alan “Bayram sonunda açılıyor” demişti… İkinci bayram da geldi, ses seda yok!.. Alan “Bayram sonunda açılıyor” demişti… İkinci bayram da geldi, ses seda yok!..

Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı! Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı!

Editör: Murat Barutçu