Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ereğli Belediyespor transferde durmak bilmiyor. Dün 4 transfer birden gerçekleştiren Eflatun-Beyazlı kulüp, Perşembe mesaisini yine transferle açtı. Transfer komitesi, antrenör Ercan Yaman’ın da onay verdiği 23 yaşındaki forvet oyuncusu Ertuğrul Tütüncü’yü renklerine bağladı. Trabzonlu futbolcu, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 3’üncü grubu liderin 4 puan gerisinde ikinci sırada bitiren Trabzon DSİ Karadenizspor’da forma giydi.

11 yıllık futbol geçmişi bulunan Ertuğrul, DSİ Karadenizspor’da başladığı futbolda Beşikdüzüspor, Tonya Doğanspor, Bahçecikspor ve son olarak yine DSİ Karadenizspor’da forma giydi. Yeni transferin Bölgesel Amatör Ligde 27 maçta 9 golü var.

Genç forvet, önümüzdeki günlerde Ereğli’ye gelerek kendisini Eflatun-Beyazlı renklere bağlayacak. Ereğli ekibi, Ertuğrul transferiyle forvet mevkiini güçlendirdi. Transfer komitesi, bu mevki için daha önce Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Caner Çolak’ı transfer etmişti.

Bölgesel Amatör Ligde 7’nci sezona hazırlanan Ereğli Belediyespor, her ne kadar bütçe küçülmesine gitse de yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Profesyonel  ve Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşamış birbirinden önemli futbolcular transfer eden kulüp, kadroyu tamamen şekillendirdi. Komite, şuana kadar iç ve dış transferde tam 19 futbolcuyu renklere bağladı. Kulüp, altyapıdan 6 futbolcuyu A takım kadrosuna dahil edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi