2. Lig Beyaz grupta 2, 3 ve 4 Eylül tarihlerinde oynanacak ikinci hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen Zonguldak Kömürspor’un, 3 Eylül Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon’la oynayacağı karşılaşmaya Bursa bölgesinden B klasman hakemi Hasan Kaçar’ı atadı. Kaçar’ın kenar çizgi triosunu Balıkesir bölgesinden Mert Baykal ile Enes Biroğlu oluşturdu. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, yine Balıkesir bölgesinden C klasman hakemi Talha Öztürk.

Meslek kariyerinde 98 resmi maçta düdük çalan ve bu yönüyle 2. Ligin tecrübeli hakemleri arasında başı çeken Kaçar, Zonguldak Kömürspor’un ve kırmızı-lacivertli futbolseverlerin çok yakından tanıdığı hakemlerden biri. Bursalı tecrübeli klasman, uzun meslek kariyerinde daha önce Zonguldak Kömürspor’un 5 kez maçını yönetti. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, Kaçar’ın  Trabzon’da görev alacağı maçın ardından kariyerinde en çok maçını yönettiği takım olacak.

KAÇAR’LA 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK, 2 YENİLGİ

Zonguldak Kömürspor, 2018-2019 sezonundan bu yana Bursalı hakemin görev yaptığı maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgiyle ayrıldı. Kaçar yönetiminde ilk 3 maçta galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor, son iki maçta ise hiç puan kaybetmedi.

Bursalı orta hakem, Zonguldak Kömürspor’un ilk olarak 2018-2019 sezonunda, 2 Aralık 2018 tarihinde deplasmanda Kırklarelispor’la oynadığı karşılaşmayı yönetti. Kırklarelispor’un 3-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından Kaçar, Zonguldak ekibinin 2020-2021 sezonunda Ergene Velimeşespor, 2021-2022 sezonunda Uşakspor, 2022-2023 sezonunda bir kez daha Uşakspor ve yine aynı sezon Kırklarelispor maçlarında düdük çaldı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz bu maçlarda Ergene’yle 1-1 berabere kalıp Uşakspor’a 1-0 mağlup olurken, Uşakspor’u 3-0 ve son olarak da Kırklarelispor’u 1-0 yendi.

Öte taraftan, Beyaz grupta Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak diğer karşılaşmalarda 7 farklı ilden hakem düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, söz konusu hakemleri Bursa’dan Süleyman Soyutürk, Ankara’dan Onur Bingöl, Diyarbakır’dan Lütfullah Aslan, Ordu’dan Adem Cinek, İzmir’den Berkay Erdemir, Sakarya’dan Levent Gümüşdere, Kocaeli’den Abdulbaki Ayyıldız, Konya’dan Burak Akdağ olarak açıkladı.

2. Lig Beyaz grupta ikinci haftanın maç programı ve hakemler şöyle:

2 EYLÜL CUMARTESİ

Saat 20.00 Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı: Karacabey Belediyespor-Bursaspor (Burak Akdağ-Konya)

Saat 20.00 Mersin Stadı: Yeni Mersin İdmanyurdu-Bucaspor 1928 (Abdulbaki Ayyıldız-Kocaeli)

3 EYLÜL PAZAR

Saat 16.00 Diyarbakır Stadı: Diyarbekirspor-Serik Belediyespor (Levent Gümüşdere-Sakarya)

Saat 16.00 Van Atatürk Stadı: Bıtexen Vanspor FK-Adıyamanspor FK (Berkay Erdemir-İzmir)

Saat 16.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: 1461 Trabzon-Zonguldak Kömürspor (Hasan Kaçar-Bursa)

Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı Zonguldak-Kırşehir maçına Yılmaz, Ankara-Nazilli maçına Gültekin atandı

Saat 16.30 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Ankaraspor-Ankara Demirspor (Adem Cinek-Ordu)

Saat 17.00 Nazilli İlçe Stadı: Nazilli Belediyespor-Beyoğlu Yeniçarşıspor (Lütfullah Aslan-Diyarbakır)

Saat 20.00 Esenler Erokspor Stadı: Esenler Erokspor-Weecoıns Kırklarelispor (Onur Bingöl-Ankara)

4 EYLÜL PAZARTESİ

Saat 20.00 Kocatepe Zafer Stadı: HES İlaç Afyonspor-Kırşehir FK (Süleyman Soyutürk-Bursa)

SPOR SERVİSİ

haanüüü

Editör: Hüseyin EKİNCİ