Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 82. Mali Genel Kurulu öncesinde, Selçuk Oktay, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB İkiz Kuleler’de bir araya geldi.
DEV PROJELER MASAYA YATIRILDI
Gerçekleşen görüşmede Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı, 8 derslik TOBB Anaokulu, konferans ve toplantı salonu projeleri ile ilçede yürütülen diğer çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM
Toplantıya Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan ile Oda Genel Sekreteri Taner Arslan da katıldı.
“PROJELERİN YANINDAYIZ”
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Alaplı’da yürütülen projelerin önemine dikkat çekerek tüm çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.
İŞ BİRLİĞİ MESAJI VERİLDİ
Görüşme sonrası yapılan açıklamada, Alaplı’nın gelişimi adına yürütülen projelerde iş birliği ve dayanışmanın güçlenerek devam etmesinin temenni edildiği belirtildi.





