Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Sağlık Sen bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılışa, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör,Büro Memur Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, Bem-Bir Sen Şube Başkanı Satılmış Öztürk, sendika yönetim kurulu ile üyeler katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ve duanın edilmesinin ardından Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş yaptığı konuşmada, “Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Memuriyete ilk başladığımızda Mehmet Ali Kara başkanım bize abilik yapmış bir arkadaşımız. Güzel hizmetleri var. Yapmış olduğumuz bu üye başarısından dolayı teşekkür ediyorum. Kamuran başkanımıza da teşekkür ediyorum. Her zaman bize yardımcı oldu. Bu birlik beraberlik Zonguldak’ta ve her yerde devam etmesini diliyorum. Bu şubemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesi Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve Sağlık Sen Tıp Fakültesi hastanesi sorumlusu tarafından kesildi.

Bu arada, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, açılan büroya, bilgisayar, yazıcı ve buzdolabı hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi