İş yerine silahlı saldırı! 2 ölü, 1 ağır yaralı! İş yerine silahlı saldırı! 2 ölü, 1 ağır yaralı!

İstanbul Haber - Esenyurt'ta meydana gelen tekel bayi baskınında 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz Cuma günü Esenyurt ilçesinde bir iş yerinde yaşanan korkunç olayda, Tarık Özer belinden çıkardığı tabanca ile ateş açmış ve Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı. Olaya dair güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler polis tarafından incelenmiş ve cinayetle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda 4 zanlı ve onlara yardım eden 5 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılardan Murat Özer, önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Adli soruşturmanın tamamlanması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Tarık Özer, oğlu Azat Özer, yeğeni Samet Özer ve onlara yardım eden 5 şüpheli, Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın devam ettiği ve zanlıların adli süreçleri başladığı bildirildi. İHA

Ahşap kapı fabrikasında yangın çıktı! Ahşap kapı fabrikasında yangın çıktı!

Huzurlu sokaklar! Huzurlu sokaklar!

Enkaz kentte depremzedelerin yaralarını sarıyorlar! Enkaz kentte depremzedelerin yaralarını sarıyorlar!

Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı

AW000359_01

AW000359_04

AW000359_03

Editör: Virda Şahin