Zonguldak’ta, şehirden alınarak bir köye bırakılan ve yavruları ölen dişi köpek yiyecek bulmakta zorlandığı için vatandaşlardan birinin tavuğunu yedi. Bunun üzerine köyde ikamet eden vatandaşlar ise tavuğun öldürülmesi gerektiğini belirttiler.

Durumu fark eden bir hayvan sever ise köpeğe sahip çıkarak veteriner kliniğine götürmeye karar verdi. Klinikte ki tedavi ücretinin fazla olması nedeniyle sosyal medyada yardım talebinde bulunan hayvan sever ücretin 4 bin 200 lirasını ödeyebildiğini söyledi. 6 bin liralık ücretin toplanması için de yardım çağrısında bulundu.

Betty kullanıcı isimli hayvan sever ayrıca, “İshali olduğu için direkt kısırlaştırmaya alınmadı. Söylediğim gibi tedavi olacak, iyileşince kısırlaştırması yapılacak. 4 bin 200 TL ödeme yapıldı bugün kliniğe. Gelen tüm destekleri klinik sahibinin hesabına topluyorum. Umuyorum iyi olacak bu kız. Ve EN EN önemlisi GÜVENLİ bir yer..” şeklinde ifadeler kullandı. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

WhatsApp-Image-2023-08-16-at-14.53.14

Mustafa Çağlayan: Halk galeyana getirilmek isteniyor! Mustafa Çağlayan: Halk galeyana getirilmek isteniyor!

Kayınova’dan Alan’a sert sözler! “Beceriksiz” Kayınova’dan Alan’a sert sözler! “Beceriksiz”

Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an! Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an!

Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz” Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz”

Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti! Çaycuma’da intihar teşebbüsü! Araç sürücüleri fark etti!

Fındık tarlasında hayatını kaybetti! Fındık tarlasında hayatını kaybetti!

Editör: Murat Barutçu