Jandarma kenevir yakaladı! Jandarma kenevir yakaladı!

İstanbul Haber - Beşiktaş Ortaköy'de gece saat 02.00 sıralarında, bir genç Beyoğlu Taksim'e gitmek için taksi çağırdı. Ancak taksicinin müşterisinden 250 lira ücret talep etmesi olayın başlangıcı oldu. Yaşananlar ise genç tarafından kamerasına kaydedildi.

Genci Şaşırtan Talep: 250 Lira Ücret İstendi

Olayda, taksici Beyoğlu Taksim'e gitmek isteyen müşterisine sıradışı bir talepte bulunarak 250 lira ücret istedi. Genç, bu duruma şaşkınlıkla karşılasa da araca binmek zorunda kaldı ve 34 TFH 54 plakalı taksiye bindi.

 

İnşaat işçisi iskeleden düşerek yaralandı! İnşaat işçisi iskeleden düşerek yaralandı!

Sürpriz Durak ve Saldırı Anı!

Ancak kısa bir süre sonra taksi şoförü, kendisini genç tarafından kayıt altına alındığını fark edince ani bir şekilde durdu. Şoför, motor ışığının yandığını iddia ederek aracı durdurdu. Bunun üzerine genç, taksi şoförüne başından beri kendisini kayıt altında tuttuğunu, taksimetre açmadığını ve 250 liraya kadar fiyat çıkardığını söyledi. Tartışma hızla büyüdü ve o anlar genç tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Darısı Zonguldak’ın başına! Darısı Zonguldak’ın başına!

Şoförün Saldırısı Kameralara Yansıdı

Tartışmanın giderek şiddetlenmesiyle taksi şoförü, kendisini kayıt altına alan gence saldırdı. Yaşananlar genç tarafından kameralara yansıdı. Çevredekilerin olaya müdahale etmediği görüldü.

Kadının yardım çığlığına kayıtsız kaldılar! Kadının yardım çığlığına kayıtsız kaldılar!

Olayın Ardından İnceleme Başlatıldı

Bu olayın ardından taksicinin tavrı ve saldırısı sosyal medyada büyük tepki çekti. Emniyet güçleri de olaya ilişkin inceleme başlattı. İHA

Genç adama kanlı infaz! Aracının içinde kafasına sıkmışlar Genç adama kanlı infaz! Aracının içinde kafasına sıkmışlar

Başkan aşure dağıttı! Başkan aşure dağıttı!

AW945869_05

AW945869_03

AW945869_01

AW945869_02

Editör: Virda Şahin