Resmi gazetede yayınlandı! Zonguldak ve ilçelerde görevde yükselen hakim ve savcılar belli oldu. Resmi gazetede yayınlandı! Zonguldak ve ilçelerde görevde yükselen hakim ve savcılar belli oldu.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem seçim vaatleri arasında yer alan kreş projesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak müjde verdi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 31 Mart seçimleri  projeleri arasında yer alan kreş projesi iel ilgili açıklamalarda bulunarak müjdeyi verdi. Kreş ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Erdem,  “ Yakında bir kreş projemiz var kreş açacağız . Kısa sürede kreş projesini hayata geçireceğiz. Çalışma hayatında kadınlar olmalı. Ortak hayatsa kadınlarımıza çalışmaya hayatında yer vermeliyiz. Onları düşünen biri var Cumhuriyet Halk Partisi var" şeklinde konuştu. 

Muhabir: Sertaç Özdemir