Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, partililere ve vatandaşlara yolladığı videolu mesajda itidal çağrısı yaparak, sandıkları son ana kadar bırakmayalım” dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre önde olduklarını ama kesin sonuçları alasıya kadar sandıkların başından ayrılmamalarını isteyen CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem videolu mesaşında şunları kaydetti:

“Değerli hemşerilerim şuana kadar bize ulaştırılan sonuçlara göre aldığımız oy oranı yüzde 55, AK Parti’nin aldığı oy oranı yüzde 37.98.

Saplantılı aşık tutuklandı; Eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına bomba düzeneği kurmuştu Saplantılı aşık tutuklandı; Eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına bomba düzeneği kurmuştu

Tabi ki öndeyiz ama bu sonuç seçimi kazandığımız anlamına gelmiyor. Bütün arkadaşlarımıza söylüyorum. Sandık görevlilerine, müşahitlere, vatandaşlarımıza; hem itidal çağrısında bulunmak istiyorum, hem de asla sandıklarımızı bırakmayalım. Son ana kadar mutlaka sandıklarımıza sahip çıkalım. Aynı zamanda demokrasimize sahip çıkmış olacağız. Onun için asla bırakmak yok, gevşemek yok, mücadeleden vaz geçmek yok. Son ana kadar mutlaka sandıkların başından ayrılmayalım. Kutlamayı hep birlikte yapacağız. Kesin sonuçlar açıklansın, ondan sonra.

Çok teşekkür ederim sağ olun.”

Editör: Murat Barutçu