Belediye Başkanımız Tahsin ERDEM, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Erdem, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunarak yayımlamış olduğu mesajında şu görüşlerine yer verdi:

‘1 Mayıs birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, hukukun, demokrasinin, barışın ve kardeşliğin günüdür. ‘Emek en yüce değerdir’ sözünün anlam bulduğu gün olup, alın terinin, emeğin günüdür 1 Mayıs. Değerli işçi ve emekçi kardeşlerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık tutmaktadır.

İşçisiyle, esnafıyla, memuruyla, her sektörden tüm emekçi çalışanlarımızla birlikte daha güzel yarınlara el ele birlikte yürümek şehrimize en güzel hizmetleri kazandırmak en büyük amaçlarımız arasındadır. Hedefimiz; sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşamak ve yaşatabilmektedir. Bu gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyor, işçi kardeşlerimizin hak ettikleri koşulları sağlamak için kararlı olduğumuzun altını çizmek istiyorum. İşçilerimiz üretimin, kalkınmanın ve toplumsal ilerlemenin ana omurgasını oluşturmaktadırlar.

Sadece Zonguldak için değil Türkiye için uyarı: “O hastalık artıyor!” Sadece Zonguldak için değil Türkiye için uyarı: “O hastalık artıyor!”

1 Mayıs’ın toplumumuzdaki çatışmaların önlendiği, ayrıcalıkların ortadan kalktığı, bir arada barış içinde yaşama arzusunun perçinlendiği bir gün olarak bayram havası içerisinde kutlanması da ayrıca en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle,

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, işçi ve emekçi kardeşlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi