Zonguldak’ta 12 Katlı İş Merkezi’nde bayan kuaförlüğü yapan Sosyete Hasan lakaplı Hasan E. (44) Yanında stajyer olarak çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgilere göre yanında çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu ve kız çocuğunun bunu ailesine anlatmasının ardından babası Emniyete suç duyurusunda bulundu. Şikayetin ardından polis tarafından gözaltına alınan Hasan E. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Hasan E. Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, olayın basına yansıması ve ulusal kanallarda da yer almasının ardından Türkiye genelinde kuaföre tepkiler çığ gibi büyüyor.  Bazı vatandaşlar, durumu ‘olan yine garibana oluyor’ şeklinde yorumlarken, bazı vatandaşlar ise “Siz daha çırak ve Stajyerleri yok saymaya devam edin.” Şeklinde ifadeler kullandılar.

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti

“Bir bu eksikti. O da oldu sonunda. Bir taraftan devlet sömürür küçük bedenleri, bir taraftan işveren. Olan yine garibana olur.”

“Zonguldak’ta kadın kuaförlüğü yapan 45 yaşındaki Hasan E. Yanında çırak olarak çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı. Stajyer Çırak lazım değil bu ülkeye”

“Bir bu kalmıştı olmayan. O da oldu sonunda. Siz daha çırak ve Stajyerleri yok saymaya devam edin. İlahi adalet yakındır.”

“İğrenç herifler gittikçe nefretim daha çok artıyor”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu